• Krimi
Faktor

Döbbenetes okból hagyta autóban 3 éves lányát a rendőr, a kicsit már nem lehetett megmenteni

A szörnyű eset az Egyesült Államokban történt.

Megrendítő eset tartja lázban Mississippi államot, számolt be róla a minap a Buzzfeed. Cassie Barker, a 29 éves exrendőr bűnösnek vallotta magát emberölés vétségében, mert 2016-ban órákra a járőrkocsiban hagyta az akkor 3 éves kislányát, Cheyenne-t. Aznap a hőmérséklet 38 Celsius-fok felett volt, és bár Barker bekapcsolva hagyta az autóban a légkondit, arra már nem figyelt, hogy az hideg levegőt fújjon.

Mikor később visszatért a kocsihoz, a gyerek már nem élt, mozdulatlanul feküdt az ülésen, a testhőmérséklete majdnem elérte a 42 Celsius-fokot.

A történet csak még döbbenetesebb attól, hogy Barker azért hagyta a kocsiban a kislányt, mert az egyik feletteséhez tartott egy légyottra, szex után pedig egyszerűen elaludt.

Az eset után mind őt, mind a felettesét, Clark Ladnert elbocsátották, de a férfinak végül nem kellett bíróság elé állnia, mivel neki fogalma sem volt róla, hogy a gyerek egyedül maradt az autóban.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy Barker felelőtlen módon hátrahagyta Cheyenne-t, egy évvel korábban szintén a kocsiban hagyta hosszabb időre, mikor egy áruházba ment be vásárolni.

A halott lány apja, Ryan Hyer beperelte a rendőrséget és a Mississippi Gyermekvédelmi Szolgálatot, mert nem léptek fel komolyabban az első eset után, és elmondása szerint az egészről nem is tájékoztatták.

Az ügyészség mindkét esetet mérlegelve úgy döntött, indítványozzák, hogy az anyát 20 évre börtönbe zárják.

Kommentek:

Top 0