• Krimi
Faktor

Az ágyneműtartóba bújt el a rendőrök elől

Egy testvérpárt keresett a rendőrség, furcsa helyeken bukkantak rájuk.

A rendőrségre egy mátészalkai férfi tett bejelenést, hogy valaki betört a háza udvarára, ahol egy tárolóból el akart lopni  6 darab gumiabronccsal felszerelt könnyűfém felnit. A tulajdonos azonban megzavarta, így a férfi elfutott.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. József Tamás hodászi lakos, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A 32 éves hodászi férfi ellen korábban a Nyíregyházi Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki, mivel a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rendőrei a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak bevonásával – a körözött férfi elfogása érdekében - 2016. december 2-án hajnalban egyszerre két hodászi házban tartottak házkutatást.

A rendőrök az egyik házban elfogták K. József Tamást, aki a rendőrök elől hiába próbált az egyik ablakon át elmenekülni. A családhoz köthető másik ingatlanban elfogták a férfi testvérét K. Andort, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék szintén elfogatóparancsot adott ki, mert börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A 24 éves férfi a hálószobában az ágyneműtartóban rejtőzött el a hatóság tagjai elől, amelyen családtagjai foglaltak helyet, de a rendőröket nem tudták megtéveszteni.

Kommentek:

Top 0