• Belföld
Faktor

Durva részletek: még élhetne a gödöllői Zsófi, ha időben segítenek

A tettes elmenekült a baleset helyszínéről.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Az ügyészség halált okozó közúti veszélyeztetés és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki Gödöllőn elvette egy fiatal nő autóját, majd a kocsival az árokba hajtott, maga alá temetve az autóba kapaszkodó lányt.

Tavaly júliusban a késő esti órákban az ügy vádlottja, egy férfi, bódult állapotban Gödöllőn járkált az utcán. Észrevette, hogy az egyik ház kapubejárójánál megállt egy kocsi. A sofőr kiszállt az autóból és a ház kapujához ment, hogy azt kinyissa. A kocsi motorját nem állította le, a vezető oldali ajtót résnyire nyitva hagyta.

A férfi a kocsihoz lopózott, beszállt, majd hátramenetben kihajtott az úttestre. A lány kiabálva a kocsihoz futott és azért, hogy a férfit visszatartsa, belekapaszkodott az autóvezető oldali ajtajába. A férfi mindennek ellenére  gázt adott és elindult úgy, hogy a nőt maga mellett vonszolta. Néhány méter megtétele után azonban letért az úttestről, és belehajtott az árokba, ahol a jármű a bal oldalára borult, és a lányt maga alá temette.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A vádlott a baleset után kimászott a kocsi ablakán. Bár tisztában volt azzal, hogy a fiatal nő az autó alá szorult, elvegyült a baleset hangjára összegyűlt emberek között, majd hazament.

    A fiatal nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Ha a fiatalról leemelik az autót, életét az azonnali segítségnyújtás megmenthette volna - írja az ugyeszseg.hu.

    Kommentek:

    Top 16