• Autó
Autószektor

Autotechnika-Autodiga és Automotive Hungary Kiállítás 2017 Budapest 3. rész

Az Austropannon standján a németországi Eberspächer vállalat érdekességeivel és újdonságaival ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Kiállították a fűtő berendezések teljes termékpalettáját. Vannak melyek menet közben és vannak olyanok is, melyek álló helyzetben is működtethetők. A felhasznált tüzelőanyag lehet gázolaj, benzin, vagy villanyáram is, igazodva ezzel a gépkocsiban használatos hajtóanyaghoz.

Az Airtronic fűtőberendezés és tartozékai Forrás: Autószektor

Az Airtronic fűtőberendezés és tartozékai Forrás: Autószektor

A Hydronic típusú berendezések a gépkocsi hűtőrendszerének adják át az általuk előállított hőt. Így ha az indulás előtt idejében bekapcsolják, vagy ezt rábízzák az elektronikára, ezzel megkönnyítik a motor indítását és csökkentik a károsanyag- kibocsátást, valamint a kopást. A Hydronic 3 típusú fűtőberendezés Easy Can alapú diagnosztikával működik. Jelenleg már alkalmazható az internet alapú távirányítás is.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Az Airtronic berendelés közvetlenül az utastér levegőjét melegíti, amely megvalósulhat a hatékony belső keringetéssel is.

  Nyestriasztók spray és elektronikus kivitelben Forrás: Autószektor

  Nyestriasztók spray és elektronikus kivitelben Forrás: Autószektor

  A kiállított egységek között megtalálhatók voltak a nyestriasztók különböző változatai, melyek sok bosszúságtól tudják mentesíteni az autótulajdonosokat. 

  A kiállításról szóló további cikkért látogasson el az Autószektor oldalára

  Kommentek:

  Top 16