• Krimi

Autót loptak, furikáztak vele, majd a tóba lökték

Furcsa módon szórakozott két győrszemerei fiatal, 11 autót rongáltak meg, hármat elloptak, furikáztak is vele, az egyiket egy tóba, a másikat egy patakba lökték, a harmadikat pedig az erdő közepén hagyták.

Egy 21 éves férfi, fiatalkorú társával együtt - Győrben és környékén – több autót tört fel és rongált meg, lopni is akartak, de szórakozás is volt számukra a rongálás. Elsőként Győrben, március 27-én az éjszaka próbáltak meg elvinni több autót.

Az ajtókat kifeszítették, vagy az ablakokat betörték. Miután a az autókat nem tudták beindítani, azokat otthagyták. Végül egy autót sikerült elindítaniuk, így elutaztak azzal Mosonmagyaróvárig. Onnan még azon az éjszakán visszafordultak és Győrszemerére hajtottak, ahol az autót egy tóba lökték. Néhány héttel később Győrszemerén négy autót törtek fel, kettőt el is vittek. Az ellopott két autóból az egyiket a közeli Bakony-érbe lökték. A másik autóval egy kanyarban felborultak, a megrongálódott kocsitegy közeli erdőben hagyták. A rendőrök elfogták őket- írja a police.hu.

Top 0