• Krimi
Faktor

Autós üldözés: meghalt a 75 éves nagymama és az unokája

Egy nagymama, unokája és kislány utazott Atlantában abban az autóban, amelybe olyan sebességgel hajtott bele vasárnap reggel egy lopott kocsival egy férfi, hogy mindhárman azonnal meghaltak. A tolvajt addig is üldözte a rendőrség, de kisebb sérülésekkel el tudott menekülni a helyszínről.

Fotó: 11Alive

Fotó: 11Alive

A 75 éves Dorothy Smith Wright, 12 éves unokája, Cameron Costner és a 6  éves Layla Patridge a helyszínen meghalt. Az, hogy a kislány milyen kapcsolatban állt a nagymamával és az unokájával, még nem egyértelmű – írja az NBC News.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szemtanúk szerint az afroamerikai férfi a reptérről lopta el a Chevy Suburbant, de a rendőrök hamar üldözni kezdték. Az üldözés kilométereken át tartott, ám a férfinak sikerült leráznia a rendőröket.

    Más szemtanúk azt látták, hogy a férfi átszáguldott egy piros lámpán, és ekkor ütközött össze az idős asszony autójával, amely felborult. A lopott kocsi első két kereke kitört, a hátsó fele is komolyan sérült. A nő autójának teteje teljesen összenyomódott, az autó több ablaka is kitörött. A tizenkét éves kisfiú kiesett az autóból.

    A tolvaj a helyszínről gyalog menekült tovább, a rendőröknek még mindig nem sikerült elfogniuk.

    Top 16