• Belföld
Faktor

Bedugulnak az autópályák hétvégén, itt kezdődnek a munkák

Útmunkálatok miatt az M7-es és az M3-as autópályán is forgalomkorlátozás lesz. Az M7-esen már péntek délután dugó lehet - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az M7-es Nagykanizsa felé vezető oldalán Polgárdinál a 82-es kilométernél dolgoznak majd a szakemberek. A külső sávot és a leállósávot lezárták, és a korlátozások hétvégén is érvényben maradnak, a Balaton felé torlódásra kell számítani.

Kerülőútként Polgárdi és Balatonvilágos között a 7. számú főutat lehet választani. Az M7-es autópályán a munkák várhatóan április 12-ig tartanak, a húsvétkor nem lesz forgalomkorlátozás.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Hatvannál (a 48-50 kilométereknél) kezdték javítani az utat. Emiatt jövő hétfőtől szerdáig 7 és 18 óra között a belső sávot lezárják, és 60 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnek be.

Szintén az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyöshalásznál a 78. kilométer után dolgoznak majd az úton. Ezért hétfő 7 órától szerda 18 óráig az M3-as autópálya forgalma egy sávra szűkül, itt is legfeljebb óránkénti 60 kilométeres sebességgel lehet majd haladni.

A korlátozásról a Magyar Közút Útinform osztályánál, illetve a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni.
Kommentek:

Top 0