• Sport

Autóbalesetben meghalt Szalai Ádám 19 éves klubtársa

A Hannover 96 a honlapján jelentette be, hogy meghalt az ifjúsági csapat 19 éves focistája, Niklas Feierabend. A játékos egy autó utasa volt, amely lesodródott az útról és egy fának csapódott.

Fotó: Europress - Joachim Sielski/Getty Images

Fotó: Europress - Joachim Sielski/Getty Images

A Hannover a Bundesliga utolsó helyén áll, az idény végén biztos, hogy kiesnek a német bajnokságból, és a másodosztályban folytatják. Az együttes ma egy újabb szomorú hírt jelentett be, mert meghalt 19 éves focistájuk, Niklas Feierabend. A focista még nem mutatkozott be a felnőtt csapatban, de az ifjúsági gárdának meghatározó tagja volt.

A fiatal focista 2012 óta állt a klub alkalmazásában, és 2018-ig szóló szerződése volt. A jelentések szerint Feierabend négy másik emberrel ült egy autóban, amikor az autó ismeretlen okokból lesodródott az útról és egy fának csapódott. A balesetben hárman meghaltak, a másik két sérültet kórházban ápolják.

Ma reggel szörnyű hírt kaptunk, 19 éves csatárunk autóbalesetet szenvedett hajnalban. A legmélyebb együttérzésről biztosítjuk ezekben a nehéz időkben a családot, a barátokat és minden hozzátartozót. A Hannover 96 összes játékosát, edzőjét és alkalmazottját mélyen sokkolta a hír. Niklas, sosem feledünk

- írja közleményében a Hannover 96.

Top 0