• Krimi
Faktor

Felfoghatatlan tragédia: négy Máramaros megyei lány halt meg az úton, egy ünnepségről tartottak haza

Ötödik társukat, a sofőrt, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Egy kolozsvári egyetemi ünnepségről tartott hazafelé az az öt Máramaros megyei lány, akiknek autóját elsodorta egy vonat egy vasúti átjárón csütörtök este a romániai Zsibónál. A balesetet csak a sofőr élte túl, az áldozatok 21, illetve 22 évesek.

A hírtelevíziók szerint három lány holttestét a baleset helyszínétől több méterre találták meg, az ütközés kirepítette őket az autóból - írja a Maszol. Ketten a kocsi roncsai közé szorultak. Egyikük a helyszínen belehalt a sérüléseibe, másikuk – a sofőr – eszméleténél volt, amikor kiérkeztek a mentők, őt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Rendőrségi információk szerint az autóban ülő lányok a kormánynál lévő barátnőjük egyetemi évzáró ünnepségén vettek részt. A Máramaros megyei macskamezői Sanda Ungur a Műszaki Egyetem végzőse, de a felsőoktatási intézmény nagybányai részlegén tanul. Életüket vesztő barátnői Nagybányán, Kolozsváron, illetve Nagyváradon voltak egyetemi hallgatók.

A tragédiát a kormánynál ülő lány élte túl. A rendőrség szerint a sofőr figyelmetlenül hajtott át a vasúti síneken, ez okozta a balesetet.

Kommentek:

Top 0