• Külföld
Faktor

Több ikszet tett a lottón, mégis egy csapásra gazdag lett

Tévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében élő férfi, mert a hivatalos ausztrál TattsLottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat.

Szombat este először azt hitte, hogy ”csak” 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert, amikor kihúzták a számait - mesélte kedden a News Limitednek.

"Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán!" - mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját – írja az MTI.

Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, ő összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.

Kommentek:

Top 0