• Külföld
Faktor

Élete baklövését követte el az eljegyzési képekkel a fotós

Jacob Peters fotóst egy férfi kereste fel, hogy örökítse meg a pillanatot, ahogy egy arkansasi erdő feletti sziklán megkéri a barátnője kezét - napfelkelte közben. Az egészet úgy, hogy a lány ne tudjon róla.

A fotós reggel hatra beszélte meg a párral a kezdést. Háromnegyed ötre ért a környékre, majd jött egy 45 perces erdei gyaloglás, nehezített terepen, vaksötétben, a 13 kilós fotós felszereléssel.

Nem talált oda, ezért már majdnem visszafordult, de találkozott néhány emberrel, akik útba igazították, így végül sikerült pont 6-ra odaérnie egy olyan helyre, ahonnan biztonságban tudott fotózni.

Hat óra tizenhétkor a távolból meglátta, hogy a pár megérkezett. Egy pár percig üldögéltek, majd a fiú letérdelt, megölelték egymást, a lány feltehetően igent mondott. Peters készített egy csomó fotót, majd amikor látta, hogy a pár újra üldögél, hazaindult.

A fotós reggel kilencre ért haza, megnézte a képeket, küldött egy sms-t a fiúnak, hogy minden rendben, jól sikerültek a fotók, majd lefeküdt aludni. A válaszra ébredt, a srác arról érdeklődött, biztos rájuk gondol-e a fotós, ők ugyanis eléggé elkéstek. Azt is hozzátette, hogy ő kék kockás ingben volt.

A történetet a Facebookon osztotta meg a fotós – a képekkel együtt –, a következő zárómondattal:

Tehát 6 és fél órát töltöttem ezzel a munkával, elköltöttem 40 dollárt (11 ezer forint) benzinre és kajára, és készítettem 450 fotót – egy másik párról.

Jacob Peters-nél ezután jelentkezett egy dallasi pár, akik most nagyon boldogok, hogy ilyen remek képek készültek róluk. A fotós pedig az interneten gyűjt pénzt hogy elutazhasson Miamiba az eredeti párt fotózni.

Kommentek:

Top 0