• Külföld
Faktor

Robbant a botrány: üzenetekkel csábította el 13 éves diákját a házas tanárnő

A tanárnő férje próbálta elhallgattatni a szülőket.

Egyik 13 éves diákjával folytatott szexuális viszonyt a 27 éves Brittany Zamora. A hatodikosokat oktató arizonai tanárnőt az elcsábított fiú szülei jelentették fel, miután megtalálták a gyerekük telefonján a tanárnőjével váltott üzeneteket. A tavasz óta zajló bírósági tárgyaláson most nyilvánosságra hozták a nő üzeneteit, hogy világossá váljon, hogyan hálózta be a gyereket – írja a Daily Mail.

Zamora legalább négyszer lépett szexuális kapcsolatba a diákjával február 1. és március 8. között, egy alkalommal egy autóban. A viszonyuk egy osztálytermi közös beszélgetéssel indult, amikor a tanárnő elkezdett flörtölni a fiúval, majd fehérneműs és meztelen képeket küldött neki magáról. Amikor a botrány kirobbant, Zamora férje próbálta meggyőzni a fiú szüleit, hogy ne tegyenek feljelentést.

A szülők azonban a fiuk iskolája ellen is pert indítottak, melyben két és fél millió dolláros kártérítést követelnek.

A legfrissebb bírósági iratok szerint Zamora először minden diákot megkért, hogy ha van kedvük, írjanak neki privát üzeneteket, mert unatkozik. Így több diák is csetelgetett a tanárnővel, ő pedig kedve szerint választhatott, hogy melyikükkel próbálja meg elmélyíteni a csevegést. Amikor a fiú felszólalt a bíróságon azt mondta, már nem is érti, hogyan jutottak el az ártatlan beszélgetéstől a szexig.

A tanárnő egyre többet mutató képeket küldött magáról a fiúnak, a szövegeiben pedig egyre nyíltabb szexuális utalásokat tett. Zamora egyszer orálisan kielégítette a fiút az osztályteremben, majd egyszer az autójában. Máskor a nő az éjszaka közepén a fiú nagyszüleinek házához hajtott, és rávette a diákot, hogy szökjön ki hozzá. Olyanokat írt neki, hogy:

Minden nap akarlak, időkorlátok nélkül. Ha megtehetném, azonnal otthagynám a munkámat, hogy egész nap veled d**hassak.

A fiú szülei észrevették, hogy a gyerekük egyre furcsábban viselkedik. Átnézték a fiú telefonját és valósággal sokkolta őket, amikor megtalálták a tanárnővel folytatott üzenetváltást.

Amikor kipattant a botrány, egy másik, szintén 13 éves diák is jelentkezett, aki azt mondta, hogy látta a diák-tanár párost aktus közben, az iskolában és ő is kapott meztelen képeket Zamorától. A nő viszont ártatlannak vallotta magát.

Kommentek:

Top 0