• Külföld
Faktor

Azt hitte az idegen kislányra, hogy törpe, elkezdte dajkálni

Egy arizonai apuka december 15-én éjjel kétéves gyermeke szobájában rémületes jelenetnek volt szemtanúja. Az apa a szobába lépve azt látta, hogy lánya egy vadidegen ölében ül.

A BuzzFeed riportja szerint a betolakodó annyit tudott csak mondani, hogy „a barátod vagyok”, de ez az apukát nem hatotta meg, és míg felesége a rendőröket tárcsázta, ő verekedni kezdett az idegennel.

A váratlan vendégről kiderült, hogy Oren Cohennek hívják, 34 éves izraeli állampolgár és az Egyesült Államokban él.

A kihallgatás során kiderült, hogy Cohen aznap este a ház egy másik lakásában iszogatott egy barátjával, onnan pedig teljesen részegen távozott. Hazafelé menet behatolt az idegen lakásba, szerinte tévedésből. A jegyzőkönyv szerint a férfi kiszolgálta magát a hűtőből – ivott egy kis narancslevet –, használta a vécét, majd az egyik szobában meglátta a kétéves gyereket,

akiről azt hitte, hogy egy törpe.

A kihallgatásán cáfolta, hogy szexuális kapcsolatot kívánt volna létesíteni a kislánnyal. Cohen elmondta, hogy sosem tenne ilyet egy gyerekkel, már csak azért sem, mert az apja szerepelt a szexuális bűnözők nyilvántartásában, és ő tudatosan távol tartja magát az ilyesmitől.

Kommentek:

Top 0