• Külföld
Faktor

Kiderült, hogy influenzás - két nappal később meghalt a fiatal édesanya

A 20 éves nőt hazaküldték munkából, mert rosszul volt, pár napra rá azonban elhunyt.

A 20 éves Alani „Joie” Murrieta családja arra figyelmeztet mindenkit, hogy vegye komolyan az influenzás tüneteket, ugyanis a fiatal édesanya múlt héten – mindössze két nappal azután, hogy megbetegedett, életét vesztette.

Az arizonai fiatal halála sokkolta a családot, hiszen Murrieta mindig egészséges volt. A nő nagynénje, Stephanie Gonzales az eset után úgy nyilatkozott: „Ne vedd készpénznek az életed. Ha betegnek érzed magad, menj orvoshoz. Ne várj addig, míg a tünetek visszafordíthatatlanul súlyossá válnak. Ismerd a tested.”

A 20 éves anyukát november 26-án, vasárnap küldték haza a munkából, mert rosszul érezte magát. Hétfőn orvoshoz ment, pár órával később azt mondták neki, hogy influenzás és gyógyszert is kapott. A diagnózis nem volt meglepő, ugyanis kisgyermekei is betegek voltak a héten. Mindenki elkapta, majd leküzdötte a betegséget és Murrieta is azt hitte, hogy ki fogja aludni. Kedden azonban súlyosbodott a helyzet, vért köhögött.

Kórházba rohantak vele, ahol kiderült, hogy tüdőgyulladása van. Antibiotikumot kapott, de később elájult. Lélegeztető gépre került, majd a szíve is leállt, újraéleszteni pedig nem sikerült – írja a CBS News.

Kommentek:

Top 0