• Külföld
Faktor

Meglepő ötlet: különleges társaságot kapnak a hotel magányos vendégei

Az ötletes szálloda nemzetközi ismertségre tett szert.

Aranyhalat bérelhetnek a magányos vendégek a belgiumi Charleroi-ban lévő reptéri hotelben. A Brüsszeltől nagyjából egy órányira lévő hotel recepcióján egy "Bérelj halat" feliratú akváriumban úszkál a szálloda három aranyhala.

Az állatokat napi 3,5 euróért (ezer forintért) lehet kibérelni. A gyermekes családoknak azonban - igény esetén - ingyen jár az állati társaság.

David Dillen hotelmenedzser szerint az eredeti terv az volt, hogy valamivel elszórakoztassák a vendégeket, amíg a recepciónál várakoznak, néhányan azonban kibérelték a halakat az ott tartózkodásuk idejére, és voltak, akik együtt fotózkodtak az állatokkal, majd a képeket kitették a közösségi oldalakra.

Dillen szerint az egyik halat el is vitte magával egy holland kislány: annyira megszerette az állatot, hogy titokban becsempészte az autójukba. A gyermek édesapja később telefonon rendezte a dolgot a hotel munkatársaival - írja az MTI.

A külföldi vendégeknek hála a hotel aranyhalai nemzetközi ismertségre tettek szert, még Ausztráliába is eljutott a hírük.

Kommentek:

Top 0