• Külföld
Faktor

A saját anyja segítette, hogy megerőszakolják a 9 éves lányt

Az ausztrál nő nem csak hozzájárult, de aktívan részt is vett a kislánya molesztálásában, sőt azt is engedte, hogy több alkalommal megerőszakolják a kislányát. Eltiltották a gyermekétől.

Illusztráció.

Illusztráció.

Óvadék ellenében szabadlábra helyezik azt az ausztrál nőt, aki a vád szerint egy éven keresztül tette ki a 9 éves kislányát a barátai molesztálásának, több alkalommal ahhoz is hozzásegítette a férfiakat, hogy megerőszakolják. A nő három hónapot töltött a börtönben, miután 17 pontban vádat emeltek ellene a hatóságok, többek közt nemi erőszak, kínzás és személyi szabadság megsértése miatt – írja a Gold Coast Bulletin-re hivatkozva a 24.hu.

A hatóságok szerint amellett, hogy a nő két férfivel is szexuális kapcsolatot létesített a gyermeke jelenlétében, azt is hagyta, hogy az egyikük megerőszakolja az alvó kislányt. Amikor az áldozat felébredt, az anyja lefogta, majd miután arra kérte őket, hogy hagyják abba, a nő egy olyan italt adott neki, amitől álomba zuhant.

Azonban nem ez volt az egyetlen eset: volt, hogy a kislány arra ébredt, hogy nyuszifülek és egy rövid fekete ruha van rajta, majd a magához térését követően arra kényszerítették, hogy orális szexet hajtson végre anyja egyik barátján.

Egy másik alkalommal egy teljesen sötét garázsban ébredt, négykézláb volt, miközben „több kéz fogdosta”. Ekkor az anyja hajtott végre orális szexet rajta. Amikor a kislány el akart menekülni, egy férfi megfenyegette, hogy megöli, ezt követően megerőszakoltak, majd megkötözve ébredt fel.

A gyermek apja ebben az időszakban börtönben volt. A történtekre annak köszönhetően derült fény, hogy a kislány mesélt egy pszichológusnak az esetekről. A nő szeptemberben került börtönbe, most szabadlábra helyezték óvadék ellenében, de eltiltották, hogy kapcsolatba lépjen a kislányával. Hetente kétszer pedig be kell jelentkeznie a rendőrségen.

Kommentek:

Top 0