• Krimi
Faktor

Megrázó részletek a budapesti angoltanár haláláról, így végeztek vele

A férfi még élhetett, mikor rágyújtották a lakást.

Újabb megdöbbentő részletek jutottak a Bors birtokába a budapesti gyújtogatós gyilkossággal kapcsolatban. Még január 28-án riasztották a tűzoltókat Budapesten, a VII. kerületi István utcai lakáshoz, amiben a tűzoltók egy szénné égett holttestet találtak az ágyon fekve. Több he­lyiségben vérnyomokra is bukkantak, szinte azonnal kiderült, hogy gyilkosság történt.

Húsz perc alatt elfogták az áldozat albérlőjét, aki saját maga értesítette a hatóságokat. B. János Norbert előbb megkéselte a korábban angoltanárként is dolgozó P. Attilát, akire a rendőrség tájékoztatása szerint rá is gyújtotta a lakását.

A lap úgy tudja, hogy az évek óta rövid távú lakáskiadással foglalkozó 49 éves férfi a többszöri késszúrás után még élhetett, amikor a gyilkosa előbb az ágyába fektette, majd éghető anyaggal leöntve felgyújtotta. A pusztító tűzben a tulajdonos egyik kiskutyája is odaveszett.

"A védencem úgy gondolja, hogy a lakás tulajdonosa nem megengedhető hangnemben beszélt vele, és rá is támadt. Elmondása szerint, amikor a férfi má­sodjára lökte meg, elveszítette az ítélőképességét. Arra nem emlékszik, hogy utána mi történt, de az kétségtelen, hogy egy véres kés volt a kezében, amikor feleszmélt" – mondta a Borsnak dr. Medgyesi András, a gyilkossággal gyanúsított 27 éves férfi ügyvédje.

"A fiatalember a dulakodás után betámogatta a sértettet a szobájába, aki ekkor még lélegzett. Ezt kétszer is ellenőrizte. Azt pedig határozottan tagadja, hogy a tűz­esethez neki bármi köze lett volna. A kutya megölését sem ismeri el" – folytatta az ügyvéd, aki szerint védence nagyon rossz fizikális és lelkiállapotban van.

Kommentek:

Top 0