• Külföld
Faktor

Fura hobbit választott: idegenek temetésére jár az étel miatt

Egy idős nő több száz temetésen vett részt az utóbbi időben, de csak azért, hogy a halotti torokon jóllakhasson. Theresa Doyle naponta több ilyen szomorú eseményt is meglátogat az angliai Slough-ban, pedig már többször lebukott.

A környéken lakók jöttek rá, hogy 65 éves, Írországból származó asszony nagyon sokszor úgy hagyta el a házat, hogy volt nála egy váltás fekete ruha. A temetéseken ugyanis átöltözött, összeszedte az ételt, amiből haza is vitt, és a fagyasztójába halmozta azt. Kiderült, hogy Theresa már 14 éve csinálja ezt, és nagyon mérges lett, amikor számon kérték. Történeteket talált ki, hogy bizonyítsa: valóban ismerte az elhunytakat.

Végül Margaret Whitehead 42 éves lányának temetésén bújt ki a szög a zsákból, a történet ugyanis nem állt össze, és a gyászoló anya rájött, hogy az asszony csak az ételért jelent meg.

Theresa lelkésze viszont megvédte a nőt, szerinte az asszony azért jár olyan sok halotti torra, mert katolikus kötelességének érzi vigaszt nyújtani a gyászolóknak. A néni pedig tovább folytatja tevékenységét – írja a Metro.

Kommentek:

Top 0