• Külföld
Faktor

Hihetetlen módon bosszulta meg, hogy a háza elé parkoltak

Egy reptér mellett élő férfinak lett elege abból, hogy a kocsifeljáróját ingyen parkolónak használják.

A liverpooli reptér szomszédságában élő Neil Junglasnak elege lett abból, hogy napok óta nem tud megállni az autójával a saját háza előtt egy parkolással trükköző pár miatt.

A 36 éves Junglas kedden este vacsorát készített a lányának, amikor észrevette, hogy egy Skoda állt meg a háza előtt. Az autóból egy nő és egy férfi szállt ki, két hatalmas bőröndöt vettek ki a csomagtartóból, majd beszálltak egy taxiba és elhajtottak.

„Világos volt, hogy a nyaralni mennek, csak nem akarnak fizetni a reptéri parkolásért. A szomszédok előtt is áll néhány idegen autó, nekünk, itt élőknek meg alig jut hely parkolni” - mondta a férfi a Liverpool Echónak.

Junglas annyira felidegesítette magát azon, hogy nem tud a saját háza előtt megállni a kocsijával, hogy úgy döntött, kicsit megleckézteti az idegeneket. A férfi egy hatalmas áruházban dolgozik, ahol gyakorlatilag a világon bármit be lehet szerezni. Ott vett egy tekercs ipari méretű folpack fóliát, és becsomagolta vele a Skodát.

A befóliázott autónak hamar híre ment, sokan fotózták le és töltötték fel a képeket a közösségi portálokra. Junglas a Liverpool Echo riporterének elmondta, hogy először persze a rendőrséget hívta, akik ki is mentek a helyszínre, ám mivel a Skoda szabályosan parkol, nem tehettek semmit.

Az autó tulajdonosai még nem tértek vissza, de nem kizárt, hogy már pontosan tudják, hogy mi várja őket otthon.

Kommentek:

Top 0