• Külföld
Faktor

Feketét hányt a kisbaba, alig tudták megmenteni az életét

Ollie Lennon szülei akkor kezdtek aggódni, amikor az egyéves gyerek fekete folyadékot kezdett hányni. Csak azért jöttek rá, hogy mi történt, mert az anyuka, Chrissy diétázott - a mérleg pedig nem működött.

A brit gyermek az életéért küzdött, miután belső szerveit sav marta szét, miután lenyelte az otthoni személymérleg elemeit. A család worthingi otthonában volt május 29-én, amikor a kicsi a semmiből egyszer csak hányni kezdte a fekete folyadékot.

Az orvosok először asztmára vagy kruppra gyanakodtak, de a gyerek továbbra is hányt és még másnap is nagyon rosszul volt. A szülők tehetetlenek voltak, ám amikor a 29 éves édesanya ráállt a mérlegre, hogy ellenőrizze diétája alakulását, rájött, hogy nincs benne elem. Egyből kórházba rohantak a babával, a röntgen pedig meg is mutatta, hogy Ollie lenyelte az elemet.

Másfél órás műtétre volt szüksége, de az elemet nem tudták kioperálni. Belső szerveinek sérülése miatt mesterséges kómába tették. Június elején Ollie még mindig kórházban volt, de felébredt a kómából. A bal tüdeje viszont összeomlott, és újabb műtétre volt szüksége.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Hosszas szenvedés és rengeteg kezelés után végül július 17-én engedték haza a kisfiút, de a baleset hosszú távú hatásait egyelőre nem lehet tudni – írja a Mirror.

    Kommentek:

    Top 16