• Krimi
Faktor

Hatalmas tárggyal verte halálra három hónapos fiát az alkoholszagú apa

A 34 éves Robert Hinz-et azért ítélték el, mert megölte három hónapos fiát. A bournemouthi gyilkosság ügyét 12 napon át tárgyalták.

A férfit két rendbeli szándékos, és egy rendbeli véletlenül okozott súlyos testi sértésben is bűnösnek találták. Hinz fia, Julian tavaly áprilisban veszítette életét a southamptoni kórházban, miután a mentősök mozdulatlanul találtak rá kiságyában – akkor már nem lélegzett. Az intenzív osztályra került, ahol kiderült, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett, de kulcscsontja és bordái is megsérültek.

A baba fejsérüléseibe halt bele, amelyeket egy nehéz tompa tárgy okozhatott, amelyet apja dobott rá. A tragédia napján Julian édesanyja lefektette a kicsit, majd elment vásárolni, az apja ekkor támadt rá. A pár másik három gyermeke a szomszéd szobában játszott nagybátyjával. Hinz egyszer csak kikiabált a szobából, hogy azonnal hívjanak mentőt, mert a kicsi nem lélegzik.

A szomszédok arról számoltak be, hogy kiabálást hallottak, majd egy hangos puffanást. A férfi a mentősöket akadályozta, egy szekrényajtót dobott át a szobán, ezért rendőrt hívtak. A rendőrök a férfit letartóztatták, és már akkor érezték a leheletén, hogy alkoholt fogyasztott.

A boncolás során kiderült, hogy semmilyen balesettel nem magyarázhatók a kicsi sérülései, egyértelmű, hogy súlyos erőszaknak volt kitéve. Ráadásul a kicsit korábban is verhették, legalábbis erre utaló nyomokat találtak a testén.

A bíróság később hoz ítéletet az ügyben – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0