• Külföld
Faktor

Azt hitte szobatársáról, hogy zenerajongó: ijesztő, ami a posztereiről kiderült

Nem zenészek szerepeltek a képeken.

Egy fiatal brit lány kapcsolata az új egyetemi szobatársával finoman szólva sem indult zökkenőmentesen. A hallgatónak, amikor először találkozott a lakótársával, rögtön megütötte a szemét a falon lévő temérdek poszter. A lány azt gondolta, hogy a lakótárs nagy rajongó és a falon szereplő régi fotókon régi együttesek tagjai láthatók.

Ted Bundy. Fotó: Wikipédia

Ted Bundy. Fotó: Wikipédia

"Azt hittem, hogy hipszter" - mondta a lány a Slat-nek.

A titokra akkor derült fény, amikor egy barátnő jött látogatóba, aki teljesen kiakadt, hogy milyen fotókkal van kiplakátolva a szoba fala. Kiderült, hogy a csendes lakótárs valójában nem a zenekarokért rajong, hanem a sorozatgyilkosokért.

A fotókon pedig nem zenészek vannak, hanem a legbrutálisabb bűnözők, például a rettegett Ted Bundy.

Mikor a lány megkérdezte a szobatársát, hogy erre ugyan miért van szükség, akkor erre válaszolni sem volt hajlandó. A helyzet ettől aztán még ijesztőbb és feszültebb lett.

A lányok viszonya onnan nem volt a legjobb, de azóta már sikerült rendezniük a konfliktust. A szakértők szerint az, ha valaki sorozatgyilkosokért rajong, nem feltétlen jelent mentális problémát. Sokan rajonganak a horrorért is, ez a fajta rajongás is valami hasonló indíttatásból táplálkozik - írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0