• Külföld
Faktor

Életveszélyes játékot vett az édesanya az Aldiban, az üzlet vizsgálatot indított

A gyermeke vette észre, hogy a plüssjátékkal valami nem stimmel.

A 22 éves Shannon Brandont „sokkolta”, amikor rájött, hogy egy éles borotvapenge volt abban a plüssállatban, amit két lányának, az egyéves Heidinek és a két éves Avának vásárolt az angliai Chesterfieldben található Aldiban – írja a Metro. A nő elmondta: neki nem tűnt fel a víziló orrában lévő veszélyes tárgy, kétéves lánya közölte vele, hogy „éles” az orra.

Ekkor férje, a 24 éves Calum is megvizsgálta, és ő is érezte, hogy valami éles tárgy van benne. A plüssállatot visszavitték a boltba, és amikor a boltvezető megnyomta a víziló orrát, egy borotvapenge bukkant ki belőle.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az anyuka halálra rémült a látványtól, és rögtön arra gondolt, milyen nagy veszélyben volt a két kislánya. Annak azonban örült, hogy a játékot nem a lányok hálószobájában, hanem a kertjük végében található játszóházban tárolták.

    Az Aldi szóvivője szerint elszigetelt esetről van szó, és bocsánatot kért a családtól. Azt is közölték, hogy felvették a kapcsolatot a beszállítóval, és közösen alapos vizsgálatot végeznek annak kiderítésére, hogyan kerülhetett borotvapenge a plüssállatba.

    Kommentek:

    Top 16