• Krimi
Faktor

Holtan találták a ház előtt Anettet, a fiatal lány szörnyethalt

Anett édesanyjával és testvérével élt egy lakásban.

Sokkoló jelenetnek voltak szemtanúi a gyalogosok a mosonmagyaróvári Móra Ferenc lakótelepen: egy fiatal nő a negyedik emeletről vetette magát a mélybe, és szörnyethalt.

A játszótérrel szemben, fényes nappal történt a tragédia kedden délután: egy harminc év körüli nő kivetette magát negyedik emeleti lakásának ablakából. A rossz idő miatt szerencsére nem voltak gyerekek a játszótéren.

A férjemmel épp a tévét néztük, amikor egy árnyék elsuhant az ablak előtt, majd hatalmas puffanást hallottunk. Kinéztem az ablakon, megpillantottam szegény lányt, a férjem hívott hozzá mentőt, de már nem lehetett rajta segíteni, valószínűleg azonnal szörnyethalt. Úgy tudom, Anett valamilyen pénzintézetnél dolgozott, az édesanyjával és testvérével éltek egy lakásban. Férje, gyermeke nem volt. Elképzelni sem tudom, miért végezhetett magával

– mondta a Borsnak egy házban lakó idős asszony. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a Borssal közölte: közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit.

Kommentek:

Top 0