• Külföld

Amerikai lap: Hillary Clinton nagyon beteg

Egy konzervatív amerikai médium, a Breitbart News Hillary Clinton egészségügyi problémáival foglalkozik, azt állítja, hogy az elnökjelölt nincs jól.

"Rendőrségi tisztségviselők, szakorvosok állítják: valami nagyon komoly baj van Hillary Clinton egészségével" -írja a Breitbart News.

Azt állítják, hogy amikor Clinton az egyik tévévitán kiment a teremből, és hosszú ideig nem jött vissza, nem a mosdóban volt, hanem korábbi agysérülése miatt problémái voltak és nem tudott volna a vitán részt venni. Hillary Clintonnak 2012-ben agyrázkódása volt, és vérrög is keletkezett a koponyájában.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A hírportál orvosokat, agysebészeket idézett, így John Cardillót, aki korábban a New York-i rendőrségnél azon a részlegen dolgozott, amely kiemelt fontosságú emberek védelmét látja el.

    A férfi a Breitbartnak azt mondta, hogy többeket is ismer, aki nyíltan beszéltek neki a politikusnő egészségügyi problémáiról. "Nem névtelen emberekről van szó, hanem kollégáimról, jó barátaimról s mindketten egybehangzóan ugyanazt mesélték el nekem. Azt, hogy Hillary Clintonnak, minden egyes beszéde után, legyen szó politikai beszédről vagy közönségtalálkozóról,  a színfalak mögött le kell ülnie és csak némi pihenés után indul az autójához" - mondta a hírportálnak a volt biztonsági szakember.   

    Top 16