• Krimi
Faktor

Brutális kegyetlenség, amit az apa tett ötéves lányával a házi feladat miatt

Amikor a mentők kiértek, a falak is véresek voltak.

Letartóztattak egy 36 éves amerikai férfit, aki a vád szerint agyonverte ötéves kislányát, mert a gyerek nem akarta megcsinálni a házi feladatát – jelentette az ABC News. Az Új-Mexikóban élő Brandon Reynoldsellen 13 évnél fiatalabb gyermek halálát okozó szándékos gyermekbántalmazás vádjával indítottak eljárást.

A férfi elmondása szerint csütörtökön, este nyolc óra körül kezdte el verni a kislányt, miután nem akart a házijával foglalkozni, majd elmondása szerint „elájult”. Reynolds éjfél után hívta ki a mentőket, azt állítva, hogy a gyerek szívrohamot kapott – közölte az albuquerque-i rendőrség.

Amikor a mentősök kiértek, rögtön látták, hogy bűncselekmény történt, és értesítették a rendőrséget – mondta el egy rendőrségi szóvivő. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a kislányt, de a kórházba szállítás után halottá nyilvánították.

Az albuquerque-i rendőrfőnök, Michael Geier elmondása szerint a kislány „súlyos sérüléseket” szenvedett, de azt nem részletezték, hogy pontosan milyeneket. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a házhoz kiérkező rendőrök vért találtak a nappali szoba falán, és a szőnyegen.Az apuka jelenleg előzetes letartóztatásban van. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a kislányt egyedül nevelte Reynolds, aki a gyerek anyjával folytatott jogi vita után kapta meg a lányt. A férfi azért került az apa felügyelete alá, mert a hatóságokat aggasztotta, hogy az édesanyja marihuánát használ.

Kommentek:

Top 0