• Krimi

Újabb részletek derültek ki a kisfiát lelövő rendőrnőről

Búcsú levelet írt, gyászruhát vett, a kisfiát altatókkal kábította el, utána magával és a gyerekével is végzett a rendőrnő. A nőt nem sokkal korábban pszichológus vizsgálta meg és a rendőri munkára alkalmasnak ítélte.

Mint arról a Faktor is írt, február elején egy rendőrnő lelőtte kisfiát majd magával is végzett a főváros XVIII. kerületében. A Blikk most több részletet is megtudott a tragikus eseményről. A nő előre eltervelhette a gyilkosságot és az öngyilkosságot. Azon a napon korábban a gyerekéért ment az iskolába, majd altatót adott neki, búcsúlevelet írt, gyászruhát öltött és lőtt, a Blikk szerint.

A nő másfél évvel ezelőtt elveszítette édesapját, ami ­miatt pszichésen alkalmatlanná vált a munkavégzésre. Több mint egy évig nem is dolgozott, majd decemberben állt újra munkába. Újra átesett egy pszichológusi vizsgálaton, amelyben alkalmassá nyilvánították őt a rendőri hivatás folytatására.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Bernit a párja, László min­denben támogatta, de már ő sem bírta tovább zaklatottságát, és szakított vele. Ezután Berni egyre mélyebbre süllyedt, ahonnét már nem volt visszaút – mondta el a Blikknek egy ismerős.

    Top 16