• Krimi
Faktor

Rendőrnek adták ki magukat, drogot akartak szerezni

Álrendőröket értek tetten az igazi rendőrök: a négy férfi épp "házkutatást tartott", mert meg akarta szerezni egy nő drogkészletét és valutáját.

A 42 éves nagykőrösi H. Zsolt, valamint három budapesti társa, a 27 éves Sz. Tamás, az 50 éves V. József és a szintén 50 éves F. István rendőrnek adta ki magát, és így tartottak házkutatást Budapesten egy I. kerületi lakásban. A férfiak az ott lakó nőtől, N. Nikolettől akarták megszerezni a kábítószerét és készpénzét, összesen közel 3 millió forint értékben. Ám igazi "kollégáik" tetten érték őket - írja a police.hu.

A rendőrök átvizsgálták a nő, majd barátja autóját: ezekben jelentős mennyiségű marihuánát és valutát találtak, amelyet lefoglaltak. Az álrendőröktől elkobozták a játékpisztolyaikat, bilincseiket, valamint "Rendőrség Police" feliratú jelvényeiket, ruháikat és hamis igazolványaikat. Végül azt a pilisjászfalui házat is megtalálták, ahonnan a lefoglalt marihuána származott.

A rendőrség a négy férfit csalás és kábítószer-birtoklás miatt, míg a 33 éves budapesti N. Nikolettet kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kommentek:

Top 0