• Külföld
Faktor

Álrendőrök kínozták meg a családapát, a halálért könyörög

A férfi nem tudja feldolgozni a szörnyűségeket.

Csak 18 órányi pokolként emlegetik az esetet, melyben egy angol férfit öt álrendőr elrabolt, majd brutálisan megkínzott.

Tavaly júliusban kopogott be a meg nem nevezett család lakására öt egyenruhás alak, akik teljes rendőri felszereléssel rendelkeztek. Állításuk szerint azért jöttek, hogy letartóztassák a családfőt, majd miután felkutatták a lakást „bizonyítékok” miatt, a mit sem sejtő áldozatot lopott kocsijukba vonszolták.

Az autóban aztán vascsővel kezdték ütni a férfit, majd késsel szurkálták, machetével támadtak rá, vasalóval égették, és forró vizet borítottak rá. Mindezt 18 órán keresztül, miután közölték, hogy ők valójában nem rendőrök, és ez egy hosszú éjszaka lesz.

A kínzás a szomszédos erdőben, majd a család lakásán is folytatódott egészen másnap estig. A valódi rendőrség ekkor csapott le a bandára, és menekítette ki a férfit és családját.

"Nem látom a fényt az alagút végén. Nem tudom, hogyan lehetne az életem újra normális. Sokkal könnyebb lenne, ha megöltek volna" – nyilatkozta az elrabolt férfi az esettel kapcsolatban.

"Állandóan feldereng minden, ami történt velem. Ha elmegyek otthonról, mindig attól rettegek, hogy elrabolnak. A házasságom romokban hever, képtelennek érzem magam a feladatra, hogy biztonságban tartsam a családom. Már életem végéig ezzel kell együtt élnem" – tette hozzá az áldozat.

A meg nem nevezett áldozat feltehetőleg élete végéig viseli majd magán az incidens nyomait: az elszenvedett sérülések miatt aludni és lélegezni sem képes normálisan, további fizikai sérülések pedig szinte az egész testét károsították.

Az üggyel kapcsolatban további elkövetők is a képbe kerültek, akik a kínzásban ugyan nem vettek részt, de az egész eltervezése tőlük származik. Az elkövetőket 12 és 13 év börtönbüntetésre ítélték.

Az elkövetők indítéka, valamint a köztük és az áldozat között lévő esetleges kapcsolat nem ismert - írta a Bors.

Kommentek:

Top 0