• Külföld
Faktor

Alpári véget ért a különóra, a kisdiák előtt robbant a kéj

Meghökkentő eset történt egy kanadai iskolában.

Meghökkentő esetet tárgyal egy bíróság Kanada Ontario tartományában. A 46 éves tanár, Damir B. egyik volt tanítványa azt állítja, végig kellett néznie, hogyan szexel a férfi egy görögdinnyével. Mint a tárgyalóteremben elhangzott: pornófilmekről beszélgettek, amikor a tanár azt mondta, hogy megmutatja a srácnak, mit szokott csinálni a dinnyével. „Kábé egy méterre álltam tőle” – idézte fel a történteket a most 19 éves fiú, aki akkor mindössze 12 volt.

Damir B. és tanítványa közt szoros volt a viszony. „Olyasvalakit látott bennem, akiben megbízhat” – emlékezett vissza a tini, aki egyszer meglátta a tanárát maszturbálni egy autó motorháztetején. Ám ez nem zavarta a pedagógust, aki kivételezett a fiúval. „Dohányozhattam, alkoholt kaptam tőle, és hiányozhattam is az iskolából kedvemre” – vallotta a bíróságon. Sőt, a pedagógus egyszer magával akarta vinni nyaralni Horvátországba is, ami zavarba ejtette a kiskamasz szüleit, és persze nem is járultak hozzá.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Ha nincs Damir és az ő magatartása, nem kezdtem volna el cigarettázni. Az egész életem másként alakult volna” – állította a fiú. A tárgyalás még folytatódik, a tanárt a nevelésére bízott kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolják - írta az ö24.at.

    Kommentek:

    Top 16