• Krimi
Faktor

Forró vizet öntött a kutyára, mert zavarta

Mark Simon Sharp többször is vigyázott barátnője kérésére annak kutyájára, a Cavalier King Charles spániel Daisy-re. A nőnek sokáig tudomása sem volt arról, hogy a férfi ilyenkor bántja a kutyát, míg Sharp rá nem öntött Daisy-re egy fazék forró vizet.

Illusztráció

Illusztráció

Sharp a tárgyaláson bűnei többségét elismerte, de azzal könyörgött felmentéséért, hogy egy börtönbüntetéssel mindenét elveszthetné: a munkáját és kisfiát is. A liverpooli bíróság azonban 16 hetes börtönbüntetést szabott ki rá, és a férfi 15 évig nem tarthat állatot - írja a Metro.

Daisy-nek a támadások során eltörött több bordája, a farka és a medencéje, de látható sérülést csak azután szerzett, hogy Sharp leöntötte a forrásban lévő folyadékkal.

A férfi múlt júniusban költözött össze barátnőjével, és háromszor támadta meg a nő kutyáját. Egyszer szándékosan rálépett Daisy-re, eltörve kilenc bordáját, máskor pedig egy agresszív kutya elé vezette, és hagyta, hogy megtámadja a spánielt. Barátnője nem tudott ezekről az esetekről.

Harmadszor azonban Sharp Daisy bundájának jelentős részét leforrázta a vízzel, és ekkor minden kiderült a nő számára. Elhagyta a férfit, majd feljelentette a rendőrségen. Mint mondja, sokkolta, mit tett a kiskutyával volt párja.

Kommentek:

Top 0