• Külföld
Faktor

Állandóan mosolyog a menhelyről befogadott cica - fotók

Rey, aki a különleges pofája miatt olyan, mintha folyton mosolyogna, már három hónapja van új gazdájánál. Véletlenül került a gazdái életébe, ám ennél szerencsésebb véletlen egyikükkel sem történhetett volna.

Ennek a pofinak a gazdája szerint nem lehetett ellenállni  Fotó: Instagram / coen.ava.rey

Ennek a pofinak a gazdája szerint nem lehetett ellenállni Fotó: Instagram / coen.ava.rey

Jenni Colborn csak azért ment be a helyi állatmenhelyre, hogy megdögönyözze az ottani kiscicákat. Az egyikükbe azonban beleszeretett. Bár otthon már két macska várta, Coen és Ava, hazavitte a vörös cicát is.

A Mashable szerint Rey nem sok időt töltött a menhelyen. Még csak kéthónapos volt, mikor Colborn rátalált. Előtte is volt már otthona, legalábbis egy ideig egy ideiglenes befogadónál lakott, aki nevet is adott neki: így lett ő a Terminátor. Az új gazdája azonban nem tudta elképzelni, hogy ez a cica ilyen névvel éljen, ezért átkeresztelte. A cicát a férjével a legújabb Star Wars-film női főszereplője után nevezték el Reynek.

A cicáról rendszeresen töltenek fel képet a macskáiknak létrehozott Instagram-oldalra. A házaspár szerint Rey folyton rosszalkodik és állandó a káosz körülötte, de nagyon nehéz haragudniuk rá.

Top 0