• Külföld
Faktor

Annyira részeg volt, hogy egy éjszakára a parkban felejtette a kisbabát

Bűnösnek vallotta magát a nő, mert vodkával kezdte a napot és kocsmázott a barátaival, miközben a gyerekre kellett volna vigyáznia.

Illusztráció.

Illusztráció.

Egy férfi akadt rá a kora reggeli órákban arra a kisbabára, akit az angliai Blackpoolban egy 44 éves nő egy parkban felejtett. A gyereken nem volt sem kabát, sem takaró – írja a 24.hu.

A kicsire Julie Gillnek kellett volna vigyáznia, de az eddigi információk szerint a nő már eleve vodkával kezdte a napot, majd a barátnőivel végigjárta a kedvenc kocsmáit is. Tőlük éjfélkor vált el, a gyerek ekkor még nála volt, az ezt következő négy órát azonban nem tudja felidézni. Azt mondta, hogy emlékezete szerint megtámadták, de nem biztos benne. A szomszédjához hajnali 4-kor csengetett be azzal, hogy elvesztette a kulcsait, a babakocsi ekkor már nem volt vele.

A kicsi hét órán keresztül feküdt bekötve a babakocsiban, ami ráadásul fel is borult. Amikor a férfi rátalált, az orra és a szája tele volt homokkal.

Megtámadhatta volna egy kóbor kutya vagy egy róka is, de akár egy gyermekrabló kezei közé is kerülhetett volna. Mivel fejjel lefelé volt, a fulladás veszélye is fennállt. Óriási szerencse, hogy nem esett baja

– mondta a gyerek megmentője, aki reggel 7-kor a kutyája sétáltatása közben bukkant a babára.

A nő bűnösnek vallotta magát gyermekbántalmazás vádjában.

Kommentek:

Top 0