• Tech

Egyszerűen digitalizálhatja régi fotóit ezzel az alkalmazással

Ma már ritkábban készülnek papír alapú fotók, de a régiek valószínűleg még mindenkinek megvannak. A sárguló fotókat a legtöbben szeretnék digitálisan is megőrizni, hogy minőségük ne romoljon tovább. Ehhez most készült egy iOS-es alkalmazás, hogy el lehessen kerülni a körülményes és lassú szkennelést.

Az Unfade nevű iOS-es alkamazás az iPhone-t használja szkennerként, így sokkal gyorsabban elkészíthető a papírkép digitalizált változata.

Az alkalmazást bárki képes használni, hiszen nagyon egyszerű kezelni. Csak a választott kép fölé kell tartani a telefont, a gyors szkennelési technológiának köszönhetően pedig igazán gyorsan elkészül a kép, ráadásul az alkalmazás intelligens Magic Color nevű szűrője még a megfakult színeket is újra élénkké teszi - írja a Digital Trends.

A képek ezután több csatornán is megoszthatók, Instagramon, a Facebookon, de e-mailben is továbbítani lehet a fotót. Az applikáció nincs ingyen, 4,99 euróba kerül, de ha valakinek sok papírképe és egy iPhone-ja van, megérheti a beruházást.

Top 0