• Külföld
CsR

Aligátor ölte meg a 2 éves kisfiút, nem perelnek a szülők

Lane Graves családja bejelentette, hogy nem indítanak pert a Disneyworld ellen. A 2 éves kisfiút egy aligátor ragadta el, miközben a part közelében a vízben játszott Disneyworldben. Az apja megpróbálta megmenteni, ám a gyerek eltűnt a víz alatt. Holttestét több mint egy nappal később találták meg.

Úgy döntött a Graves család, hogy nem indítanak pert a Disney ellen. Kisfiúkat, a 2 éves Lane-t a Disney park területén ragadta el egy aligátor, amikor a part közelében játszadozott a vízben Floridában.

Lane apja harcba szállt az aligátorral, megpróbálta megmenteni a gyerekét, ám a fiú eltűnt a víz alatt. Lane-t több mint félszáz rendőr, két helikopter és számos búvár kereste. Holttestét végül sértetlen állapotban találták meg. Halálát fulladás okozta, a családdal akkor egy katolikus pap jelenlétében közölték a rossz hírt.

Most rövid közleményt adtak ki, amiben azt írták: nem indítanak pert a Disney ellen. A fiúk emlékére egy alapítványt hoztak létre. Azt is írták, hogy érzik az emberek szeretetét és együttérzését, egyelőre fájdalmuk még nagyon mély, szeretnék megérteni, miért történt ez a kisfiukkal - írja a nypost.com.

Kommentek:

Top 0