• Krimi
Faktor

Megláncolva tartotta a lányát egy férfi, szexuálisan zaklatták a fiával

Az otthonuk alagsorában megláncolva tartotta a mostohalányát egy férfi. A fiával együtt szexuálisan bántalmazták az akkor még csak 13 éves lányt, akinek végül egy pótkulcs segítségével sikerült elmenekülnie.

Egy tinédzser lány egy alagsorból szökött el, ahol állítólag megláncolva, megbilincselve tartották és szexuálisan bántalmazták egy éven át. A fogva tartóinak, az áldozat mostohaapjának és a férfi fiának bíróság elé kell állnia Ohioban – írja a The Sun.

Illusztráció

Illusztráció

A 14 éves lányt az 53 éves Timothy Ciboro és a 28 éves fia, Esten Ciboro gyakran bezárták az alagsorba, ahol szexuálisan zaklatták. Az áldozatnak végül tavaly májusban egy pótkulcs segítségével sikerült kiszabadulnia és elmenekülnie, amikor a két férfi odakinn volt.

A gyanúsítottak ártatlannak vallották magukat nemi erőszak, gyerekrablás és gyermekbántalmazás vádjában, az eljárás során pedig saját magukat képviselik. Azt mondták, hogy a Bibliát és „Isten szent szavait” fogják használni, hogy megvédjék magukat.

Esten Ciboro a bíróságon azt mondta:

A Szentírásban nagyszerű stratégiák vannak, és én mindenben ezeket a stratégiákat használom, amit csak csinálok.

Az ügyészek szerint a lány fizikailag és mentálisan is szenvedett a durva bánásmód miatt. A bántalmazását követően egy terápiás kutyát kapott a traumák feldolgozása érdekében, az állat a bírósági tárgyaláson is mindvégig mellette volt.

Kommentek:

Top 0