• Kultúra
Faktor

Ákos50 koncert a Siófok50 programsorozatban

Hamarosan elérkezünk az év feléhez, és ahogy azt a várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok megígérte, érkezik a jubileumi ünnepsorozat félévi nagy dobása: június 30-án a stílusosan szintén 50. életévét betöltő Ákos koncertezik a Nagystrand fehér homokos strandján, a Plázson.

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző 2018. áprilisában ünnepelte 50. születésnapját, ezzel egy időben pályafutásának 30. évfordulóját.

A tavaszi hónapokban akusztikus műsorokkal járta az országot, de nyártól újra a fesztiváloké és a szabadtéri nagyrendezvényeké a főszerep, ahol a jubileumi műsor egyfajta lazább, rockosabb verziója kerül színpadra egy megújult zenekarral.

A Siófok50 egész éves rendezvénysorozatának egyik csúcspontja lesz az Ákos50 koncert, ezért a szervezők egy igazán nagyvonalú ajándékkal készülnek: az állandó siófoki lakosok számára díjtalan a belépés!

EZT IS AJÁNLJUK:

  Az ingyenes karszalag átvétele június 20-29. között lesz lehetőség a siófoki Tourinform irodában, előzetes regisztrációt követően, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.

  A karszalagra jogosult állandó siófoki lakosok az alábbi linken tudnak regisztrálni: bit.ly/akos50regisztracio

  További információ itt:

  https://www.facebook.com/events/210855662829362/

  Kommentek:

  Top 16