• Külföld
Faktor

Agyonvert egy fodrásznő és egy kőműves egy idős asszonyt, majd egymást kezdték zsarolni

11 év után derült ki Franciaországban, hogy ki ölte meg annak idején az akkor 78 éves, gazdag asszonyt, Marguerite Lagrave-ot Eysus-ben. Egy fiatal kőműves és fodrásznő felesége.

A rendőrség egyszer már le is zárta az ügyet, mert nem találták a gyilkost. Majd tíz évvel a gyilkosság után bement a rendőrségre egy fiatal fodrásznő, elmondta, hogy volt férje, Daniel Trey az idős asszony gyilkosa, a férje verte agyon és rabolta ki. Ezután bevitték a rendőrségre a volt férjet. Ekkor derült ki, hogy miután a házaspár összeveszett és elvált, az asszony elkezdte zsarolni a férjet, feltehetően a férj is fenyegette az asszonyt, aminek az lett a végeredménye, hogy az asszony bement a rendőrségre és feljelentést tett.

Ezután a férj mondta el, hogy az asszony segített neki a gyilkosságban. Kint várta az autóban, amíg ő gyilkolt, majd segített eltüntetni a nyomokat.

Ma hajnalig tartott a tárgyalás Pau-ban. A férj végül 20 év börtönt kapott, az asszony pedig 13-at. Különösen az asszony és ügyvédje döbbent meg az ítéleten.

Top 0