• Krimi
Faktor

Agyonlőtte barátnője mostohaapját, aki megerőszakolta a lányt

Az ügy 20 évig megoldatlan volt, végül elfogták a férfit, aki 17 évesen megölte barátnője mostohaapját az Egyesült Államokban. Tíz éve van börtönben, most azt kéri, engedjék szabadon.

Illusztráció

Illusztráció

Fotó: Simay Dóra

Eric Windhurst bűnösnek vallotta magát az erőszakos férfi megölésében. A most 48 éves férfi a gyilkosság idején 17 éves volt.

Még 1985-ben ölte meg a lány mostohaapját, emiatt 15-től 36 évig terjedő börtönre ítélték, melyből tízet már letöltött. Az ügyvédje a bíróságon a férfi szabadon engedését kéri, mivel már letöltötte büntetése minimumának kétharmadát.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Windhurst azt mondta, egy lányt akart megvédeni, aki ugyanabba a középiskolába járt, mint ő. A lány azt mondta, mostohaapja megerőszakolta és megverte, és félt, hogy újra megteszi. Azt is mondta, nem gondolta volna, hogy a fiú lelövi a férfit, amíg egy reggel fel nem hívta és azt mondta a lánynak, megteszi. A lány a fiúval ment. Megbeszélték, ha bárki kérdezné őket, azt mondják, együtt töltötték a napot - írja a Yahoo News.

    A gyilkosságot évekig nem tudták megoldani, míg végül 2004-ben a lány hajlandó volt együttműködni a rendőrökkel. Őt 15 hónap börtönre ítélték.

    Top 16