• Külföld
Faktor

Agyba-főbe verték a buszsofőrt a részeg migránsok

A 62 éves német sofőr teljesen jogosan járt el, amikor megtiltotta a részeg migránsok felszállását. Azzal az agresszióval azonban, ami ezután következett, még a vezető sem számolt.

Döbbenetes támadás ért egy 62 éves buszsofőrt a németországi Soest közelében. Az egyik helyi járatra két részeg migráns akart felszállni, a vezető azonban ezt nem engedte. A helyi rendőrség közlése szerint az egyik férfi már napközben is zaklatta a sofőrt, estére azonban már le is itta magát. Az elutasítást nem vette jó néven a két támadó, szinte azonnal verni kezdték a sofőrt.

A 37 éves marokkói bevándorló és a meg nem nevezett társa egy megtöltött PET-palackkal ütötték a 62 éves férfi fejét. 

A busz előtt verekedés tört ki a felek között, minek következtében a sofőr a földre esett, és megsérült. Az áldozatot kórházba szállították, míg a marokkói migránst a helyszínen igazoltatták. Az eljárás során a férfi nem működött együtt a rendőrökkel, ezért őrizetbe vették, társa még azelőtt elmenekült, hogy a járőrök a helyszínre érkeztek volna. 

Egy német lap arról ír, hogy az eset kísértetiesen hasonlít egy pár nappal korábbi möhnesee-i esetre, ahol két részeg algériai migráns randalírozott az egyik helyi járaton. 

Kommentek:

Top 16