• Krimi
Faktor

Agancskereskedőknek hazudták magukat, megverték a kliensüket

Egy elhagyott földútra csalták ki az "agancsosok" a gyanútlan vevőt - de trófea helyett verés és kifosztás várt férfira.

Illusztráció

Illusztráció

Egy kárászi, valamint két magyaregregyi lakost gyanúsítanak a komlói rendőrök azzal, hogy 2016. május 7-én 15 óra körül egy mágocsi férfit a Szalatnak és Liponya között lévő földes útra csaltak, majd rátámadtak a férfira. Először gázsprayjel lefújták a kocsiból kiszálló vásárlót, majd egy vascsővel megverték és elvették az agancsvásárlásra hozott pénzét. A férfi könnyebben sérült meg - írja a police.hu.

A három férfi ellen - előzetes letartóztatásuk mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság. Az egyik magyaregregyi férfi lakásán a házkutatáskor a rendőrök összesen 24 darab, különböző típusú lőszert találtak és foglaltak le - a férfinek nem volt fegyvertartási engedélye. A 28 éves férfi ellen a nyomozóhatóság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított.

Kommentek:

Top 0