• Külföld
Faktor

Addig fotózkodtak a cápával, míg belepusztult - videó

Újabb állat pusztult el azért, mert az emberek közös fotót akartak készíteni vele. A Dominikai Köztársaságban egy cápát húztak ki a partra pár fotó kedvéért.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A cápát turisták húzták ki a vízből, vízimentők segítségével. Hét férfi ment be a vízbe, majd együtt hozták a partra a rémült cápát. A parton vergődő cápa fejére egy mentőövet húztak, majd kötéllel körbetekerték. Ezután szelfiztek vele.

A férfiak több képet készítettek a cápával, az egyiken mögötte állnak és lefogják, a másikon egy férfi emeli magasba a cápa uszonyát. Addig tartották a parton a cápát, amíg meg nem fulladt.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A vízimentők az egyik hotel alkalmazottai voltak. A hotel azt mondta, megteszik a szükséges lépéseket az alkalmazottak ellen, mivel ez a fajta viselkedés teljesen ellentétes a nézeteikkel – írja a Mirror.

Nem ez az első eset, hogy egy állat azért pusztult el, mert az emberek fényképet készítettek velük. Februárban egy delfint adogattak körbe szelfizni, a delfin teljesen kiszáradt.

Kínában pávák pusztultak el egy állatkertben, miután az emberek megragadták őket egy fénykép kedvéért.

Márciusban pedig egy hattyút húztak ki a vízből egy szelfiért, a mozdulatlan hattyút ezután otthagyták.

Atlantában az aligátorokkal szelfiznek szívesen az emberek, ott azonban a rendőrség az emberek védelme érdekében figyelmeztette a lakosságot, hogy rossz ötlet az aligátorokkal szelfizni.

Egy kínai állatkertben is baleset történt egy szelfi miatt. Egy férfi egy rozmárral akart közös fotót készíteni, de a vízbe esett. Az állatgondozó meg akarta menteni, de végül mindketten meghaltak.

Kommentek:

Top 0