• Krimi
Faktor

A vízművek munkatársainak adták ki magukat a tolvajok

Néhány óra alatt négy budapesti lakásból is megpróbált lopni egy háromtagú csapat. Egy épületen belül két lakásba is becsengettek, és ez okozta a vesztüket. Az egyik lakónak gyanúsak voltak és kihívta a rendőrséget.

A három férfi március 29-én a délutáni órákban négy különböző erzsébetvárosi lakásba próbált meg bejutni. Minden alkalommal a vízművek munkatársainak adták ki magukat. A Budapest VII., Wesselényi utcában, Nefelejcs utcában és Damjanich utcában ugyanazzal a trükkös módszerrel akartak lopni, ám az első három embernek, akiknél próbálkoztak, gyanússá váltak a férfiak, és nem engedték be őket. A negyedik lakásba 17 óra körüli időben jutott be a csaló banda. Az ott lakó nő figyelmét elterelték, és több ezer euró készpénzt loptak.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az egyik ember, akinél ugyanebben a társasházban előzőleg sikertelenül próbálkoztak, időközben értesítette a rendőrséget. Éppen akkor értek oda a rendőrök, amikor kifelé tartott az épületből a három férfi. G. Zsoltot, G. Istvánt és B. Norbert el akartak menekülni, de a  a ház előtt, a Damjanich utcában elfogták őket, és most előzetes letartóztatásban vannak - írta a police.hu.

Top 0