• Sport

A terrortámadások helyszínén volt egy francia válogatott játékos testvére is

Antoine Griezmann lánytestvére is ott volt a Bataclan koncertteremben. A francia válogatott és az Atletico Madrid játékosa Twitteren jelezte, hogy testvérének sikerült kiszabadulni a terrortámadás helyszínéről.

Fotó: Europress - VALERY HACHE / AFP

Fotó: Europress - VALERY HACHE / AFP

Tegnap este barátságos mérkőzést játszott egymással Franciaország és Németország. A meccs előtt is történt kisebb incidens, ugyanis a német labdarúgó válogatott játékosainak el kellett hagyniuk a szállodájukat, mert bombariadó volt a hotelben. Akkor a rendőrség nem talált semmit a hotelben, így péntek délután a játékosok visszatérhettek a szállodába. Erről bővebben itt írtunk!

Az esti meccsen a francia válogatott kezdőcsapatában kapott helyet Antoine Griezmann, az Atletico Madrid focistája. A meccs alatt kétszer is hangos robbanást lehetett hallani.

A robbanások ellenére a mérkőzést végigjátszották, Franciaország 2-0-ra nyert Németország ellen. Biztonsági okokból a meccs után a szurkolókat hatvan percen át nem engedték ki a stadionból.

A meccs után kiderült, hogy Griezmann lánytestvére is részt vett az Eagles of Death Metal koncertjén, ahol a terrorista támadók több száz embert túszul ejtettek, és 3 órán keresztül fogva tartottak őket. A Bataclan nevű koncertteremben legalább 82-en meghaltak.

A labdarúgó szombat 2:30-kor írta ki a Twitter nevű közösségi csatornára, hogy a testvére kiszabadult.

Hála Istennek, hogy a nővérem kijutott a Bataclanból. Imádkozom az összes áldozatért és azok családjáért!

- írta Twitteren a francia focista.

A tegnap esti párizsi terrortámadásról szóló összes hírünket itt találja!

Top 0