• Belföld
Faktor

A temetőben bukott le a kaposvári bűnöző, aki épp csak kiszabadult a börtönből

A 35 éves vádlott szabadulása után több lopást is elkövetett.

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kisebb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a többszörösen büntetett előéletű 35 éves vádlottal szemben, aki a börtönből való szabadulása után több lopást is elkövetett.

A vádlott korábbi börtönbüntetéséből 2018 augusztusában szabadult, azonban alig telt egy hónap, és egy nyitva hagyott autóból ellopott egy pénztárcát. Később bement egy kaposvári pékségbe, ahol nemcsak a kasszából lopta el a bevételt, de friss péksüteményeket is magával vitt, illetve a pékek öltözőszekrényéből is próbált pénzt elvinni. Ezután újra egy autóból lopott el egy pénztárcát, mobiltelefont és nyomtatót, majd egy kaposvári idősotthonból próbálta meg az egyik lakó értékeit elvinni, de az idős sértett tetten érte, mire a vádlott az asszonyt fellökve menekült el a helyszínről.

A vádlottat végül akkor fogták el a rendőrök, amikor az egyik kaposvári temetőben egy sírt gondozó család autójából lopott pénztárcát. A vádlottal szemben az ügyészség fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy ha az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a bíróság a szabadságvesztés tartamát 4 év 6 hónap időtartamban állapítsa meg.

Kommentek:

Top 0