• Külföld
Faktor

A szemetesbe dobta az újszülött babát az apa

A hatóságnak azt állította, azért tette, mert szerinte a baba haldoklott.

Szemetesbe dobta újszülöttjét egy apa a kínai Hszüanvej városában, mert - állítása szerint - azt hitte, a kislány haldoklik. A szívtelen férfit egy térfigyelő kamera buktatta le – írja kínai forrásokra hivatkozva a brit Mirror. A rendőrség által kivizsgált felvételeken jól látható, ahogyan a férfi egy papírzacskóba “csomagolja” gyermekét, majd egy utcai szemetesbe teszi.

A kislány szülei állítólag azt hitték, hogy a baba gyógyíthatatlan beteg és meg fog halni. Óriási szerencse, hogy a kislányt egy idősebb nő kimentette a mocsokból. A helyi sajtó gyorsan el is nevezte az asszonyt őrangyalnak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrséget az az idős asszony értesítette, aki szerencsére rátalált a gyermekre. A kislányt kórházba szállították, ahol kiderült, hogy még a köldökzsinórt sem vágták le róla, viszont minden megpróbáltatás ellenére makkegészséges.

    Átadták a helyi gyermekjóléti szolgálatnak, ahonnan egy árvaházba került.

    A kegyetlen apa kihallgatásán a következőt adta elő: barátnője nyolc hónapos terhes volt, orvos pedig nem látta. Hasfájásra panaszkodott, majd mielőtt a kórházba indultak volna, megszülte a babát. Azonban még ekkor sem az volt az első dolguk, hogy azonnal orvosi segítséget kérjenek. A férfi letette az újszülöttet az ágyra, majd a barátnőjével foglalkozott. Amikor két órával később megnézte a gyereket, azt látta, hogy elkezdett lilulni a teste. Ekkor gondolta, hogy biztosan beteg és nem marad életben - írta a Bors.

    Kommentek:

    Top 16