• Krimi
Faktor

A saját spermáját spriccelte a nőkre a zavarodott férfi

A nős férfi ezen kívül tojássárgáját és a nyálát is a gyanútlan nőkre fecskendezte egy áruházban.

Az ohioi férfi előbb követte a nőket az áruházban, majd egy fecskendővel rájuk spriccelte a spermáját. Timothy Blake azt állította, így próbált szexelni a nőkkel.

Az első támadás még novemberben történt. Egy nő azt állította, hogy egy ijesztő férfi mászkált körülötte az áruházban, majd valami nedveset érzett a hátán és a lábán. Bepánikolt és a mosdóba rohant, ahol észrevette a ragacsos anyagot. A férfi még ekkor is a nyomában volt. Az esetről videofelvételt is készítettek az áruház kamerái.

Karácsonykor hasonló támadás történt az áruházban, ekkor is Blake-et látták távozni a helyszínről. Ekkor a rendőrök elfogták.

A férfi először azt állította, hogy tojássárgáját használt. Amikor viszont a rendőrök közölték, hogy az anyagot meg fogják vizsgálni, közölte, hogy az a spermája. Később bevallotta, hogy tucatnyi esetben spriccelt tojást, illetve a nyálát és a spermáját a nőkre.

A nős férfi azzal magyarázza a tettét, hogy a szülei gyerekkorában molesztálták. Azt mondta, hogy az első áldozatát azért szemelte ki, mert a nő feltűnően viselkedett, és azt szerette volna, hogy észrevegyék őt.

A férfit börtönbe zárták, ahonnan még óvadék ellenében sem szabadulhat – írja az Independent

Kommentek:

Top 0