• Krimi
Faktor

A sofőr is életveszélyben van a baleset után, amelyben hárman meghaltak

Négy autó karambolozott pénteken a 83-as főúton, Győrszemere és Tét között, az erdősor környékén. Az egyik autó az oldalára borult, három utast holtan vettek ki a kocsiból.

A felborult autóba beszorultak az utasok, őket feszítővágóval mentették ki a tűzoltók. Három utas viszont meghalt. Erről itt írtunk korábban.  A balesetben többen megsérültek, őket kórházba vitték. A kisalfold.hu szerint az oldalára borult autó sofőrje élet és halál között van a győri kórházban, a baleset után egyszer újra is kellett éleszteni.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

Egy Seat borult az oldalára, amely nagy sebességgel próbált előzni a főúton. Emiatt ütközött egy Fiattal, majd a szemből érkező Skodával és a sofőr közben elvesztette uralmát az autója felett. Megpördült és nekiütközött a szintén szembe jövő Volvónak. A Seat utasai haltak meg a 83-as főúton. A kocsi Győrszemere felől Tét irányába tartott, amikor a záróvonalon, egy kisebb emelkedőnél szabálytalanul előzni kezdett. Az egyik autó sofőrje így nyilatkozott a balesetről:

EZT IS AJÁNLJUK:
    Győr felé tartottunk hárman. Láttuk, hogy szemből előz egy autó egy kocsisort. Félrehúztam jobbra a kormányt, mert láttam, hogy már nem fog beférni. A két sávban már három autó volt egymás mellett. A miénknek elkapta a bal oldalát, az árokba csúsztunk. Azután láttuk, hogy mi történt, miután kiszálltunk. A mi kocsinkban szerencsére nem sérült meg senki.

    Top 16