• Krimi
Faktor

A részeg férfi megvert egy utast, míg a párja a sofőrt harapdálta

Vádat emelt a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség a napokban többek között súlyos testi sértés miatt egy pécsi férfi, valamint annak élettársa ellen, akik egy távolsági buszon inzultálták és bántalmazták utastársaikat.

Illusztráció

Illusztráció

A férfi élettársával és kiskorú gyerekükkel még júniusban utazott Siklósról Pécsre távolsági busszal, amelyen közel harmincan voltak. A férfi a buszra már ittas állapotban, félmeztelenül szállt fel, de utazás közben tovább folytatta az italozást, sört és tömény szeszt fogyasztott - írja a bama.       Nem sokkal később a férfi kötekedni kezdett az utasokkal, ezért a sofőr rendre utasította, és rászólt, hogy hagyja abba az ivást. A férfi azonban nem foglalkozott vele, és még az élettársa is elkezdte szidni az utasokat és a sofőrt is.

Az egyik utas erélyesebben szólt rá a férfira, aki ezért hozzá lépett, és mintegy ötször ököllel arcon ütötte. Az utas orra eltörött. A sofőr lehúzódott az út szélére, és több utassal együtt a vérző orrú férfi segítségére sietett, ám a vádlott tovább folytatta a verekedést, melybe az élettársa is bekapcsolódott. A férfi élettársa több alkalommal megharapta a sofőrt, és több utast is.       A buszvezető a vádlottakat hét hónapos kisgyermekükkel együtt a buszról leszállíttatta, akik ekkor egy arra közlekedő gépjárművet megállítottak és megkérték a sofőrt, hogy vigye őket Pécsre.       Miközben a sofőr a babakocsit az autó csomagterébe tette, addig a nő az autó ülésére tett pénztárcát elvette, és abból ellopott 66 ezer forint készpénzt, valamint az iratokat.

Kommentek:

Top 0