• Krimi
Frányó Krisztina

A prostituált hagyta, hogy az ügyfelei megerőszakolják a lányát

Öt év börtönt kapott az a prostituált, aki hagyta, hogy az ügyfele megerőszakolja az egyik lányát, a másik kettőt pedig többször zaklathatták szexuálisan. A nő a vádirat szerint „viktoriánus szigorúságban” tartotta a gyerekeit.

Illusztráció (Fotó: Europress / Andreas Rentz - Getty Images)

Illusztráció (Fotó: Europress / Andreas Rentz - Getty Images)

A szigorúság ebben az esetben azt jelentette, hogy a nő bambuszpálcával vagy övvel verte a lányait, máskor pedig napokra bezárta őket a hálószobájukba. A vallomások szerint a lányok néha annyira éhesek és szomjasak voltak, hogy macskatápot ettek, és a saját vizeletüket itták – írja a Guardian.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Az egyik áldozat azt mondta, hétévesen megpróbálta megölni magát.

  A nőt hét vádpontban találták bűnösnek az 1976 és 1988 között a gyerekein elkövetett kegyetlenségek miatt. A nő Plymouthban dolgozott, és több ügyfelének és barátjának is megengedte, hogy kihasználja az akkor iskoláskorú lányait.

  Az esetre csak 2014-ben derült fény, amikor az egyik áldozat feljelentést tett a rendőrségen.

  A középső lány elmesélte, hogy az anyja többször olyan hosszú időre bezárta őket a hálószobába, hogy már azt sem tudta, milyen nap volt, amikor kiengedte. A nő ilyenkor adott neki és a testvéreinek egy vödröt, amit vécéként használhattak, de ivóvizet sosem kaptak.

  Anyánk többször három-négy napra is eltűnt, és mi közben azt sem tudtuk, hol van. Ha pedig vert minket, akkor használt bambuszpálcát, övet, ecsetet – amit éppen elért.

  - mondta az egyik áldozat.

  A nő vendégei és barátai többször is fogdoshatták a lányait, egyszer pedig egy férfi megerőszakolhatta az egyik lányt a fürdőszoba padlóján.

  A nő most a hetvenes éveiben jár, egy hatvanéves férfival jelent meg a tárgyaláson – ő három év börtönt kapott, amiért két lányt is zaklatott. Az a férfi, aki megerőszakolta az egyik lányt, 57 évesen, két héttel a tárgyalás megkezdése előtt halt meg.

  Az a lány, aki hétévesen öngyilkos akart lenni, felnőttként is többször használt olyan oldószereket, amelyekkel meg tudott feledkezni tragikus gyerekkori emlékeiről.

  A prostituált anya beteg: krónikus tüdőbetegsége, asztmája és cukorbetegsége is van.

  Top 16